Treci la conținutul principal

Termeni și condiții

Data ultimei actualizări: 01 februarie 2024

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza site-ul https://plastor.ro („Site-ul”) operat de PLASTOR SA („Noi”, „Noi”, „Companie”, „PLASTOR”).

1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor Prin accesarea și utilizarea Site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu niciunul dintre acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați Site-ul.

2. Drepturi de proprietate intelectuală Conținutul Site-ului, incluzând, dar fără a se limita la, text, grafică, imagini, logo-uri, videoclipuri, este proprietatea PLASTOR și este protejat de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală.

3. Utilizarea Site-ului Utilizarea Site-ului este permisă numai în scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni și Condiții. Nu puteți utiliza Site-ul în moduri care ar putea afecta funcționarea acestuia sau ar putea cauza răni altor utilizatori.

4. Informații personale Colectăm și procesăm informații personale în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate. Prin utilizarea Site-ului, sunteți de acord cu colectarea și prelucrarea informațiilor personale în conformitate cu această politică.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Modificările vor intra în vigoare de îndată ce sunt publicate pe Site. Continuarea utilizării Site-ului după astfel de modificări constituie acceptarea de către dumneavoastră a acestor modificări.

Contact Pentru întrebări sau clarificări cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa office@plastor.ro.