Treci la conținutul principal

Grupul Plastor

Cu o îndelungată tradiție în prelucrarea materialelor plastice, Plastor SA este astăzi una dintre cele mai importante companii din acest domeniu din România, cu capital integral privat.

Compania oferă management complet de proiect de la proiectarea produsului, proiectarea și fabricarea matrițelor, la matriță-injecție și suflare a produselor de serie, imprimare, asamblare, logistică.
Sistemul de management al calitatii este certificat conform ISO 9001, IATF 16949 si ISO 14001.

Din 1999 Plastor a infiintat filiale cu activitati traditionale sau noi.
Astăzi, grupul cuprinde, alături de societatea-mamă, 9 filiale, care sunt companii independente din punct de vedere juridic.

PERGO SRL

PERGO SRL a fost înființată în 1999 preluând tradiția și experiența Plastor SA în producția de perii de uz personal, casnic și industrial. Compania produce o gamă largă de perii industriale la comandă pentru clienți dintr-o mare varietate de domenii, de la industria de panificație până la cele pentru mașini profesionale de curățat stradal sau pentru electrocasnice. Astăzi, oferta noastră include și perii, mături, mopuri și diverse alte articole de curățenie

La începutul anului 2008, Plastor Trading a preluat o mare parte din distribuția companiei, în timp ce Pergo și-a păstrat activitatea comercială pentru producția pentru export și produse pentru utilizatorii industriali.

Site: www.pergo.ro

MONITA SRL

Înființată în 1999, MONITA SRL a preluat o parte din producția de bunuri de larg consum a Plastor SA folosind tehnologia de injectare. Ulterior, compania s-a specializat și în tehnologia de extrudare-suflare corpuri cave, producând articole pentru sectoarele casnic, industrial și de semnalizare rutieră.

Din 2008, compania a devenit și producător de cablaje pentru aparate de uz casnic, aragaz și vitrine frigorifice.

Din 2010 compania este certificată ISO 9001.

Site: www.monita.ro

RECOLO SRL

Infiintata in anul 2000, RECOLO SRL este activă în recuperarea deșeurilor de plastic, reciclarea materialelor plastice, compoundarea materialelor plastice virgine și reciclate și testarea materialelor plastice. De asemenea, are competente în producția de ambalaje din carton ondulat și recuperarea cartonului ondulat.

Din 2007 compania a implementat un sistem de management integrat: calitate ISO 9001, mediu ISO 14001 și sănătate și securitate în muncă OHSAS 18001.

Site: www.recolo.ro

LIVARO SRL

LIVARO SRL a fost înființată în 2004.

Compania este specializată în procedee de coasere folosind tehnologii moderne.

Are o îndelungată experiență acumulată în colaborare cu prestigioase companii europene specializate în producția de echipamente pentru sport.

Site: www.livaro.ro

LESTO SRL

LESTO SRL a fost înființată în 2006 și are ca activitate construcții civile și industriale.

Compania se ocupa de amenajari si finisaje interioare, amenajari si finisaje exterioare, amenajari platforme exterioare, instalatii electrice, montaj si service unitati de aer conditionat, hidroizolatii verticale si orizontale si se adreseaza atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice cu cerinte la un standard de calitate ridicat.

PLASTOR TRADING SRL

Din 1 ianuarie 2008 PLASTOR TRADING SRL a preluat activitatea comercială a principalelor companii de producție ale Grupului Plastor, devenind astfel distribuitorul unic al mărcilor Plastor, Pergo, Monita și Plastis. Produsele acestor firme cunoscute pe piata romaneasca reprezinta o parte importanta a ofertei Plastor Trading srl, completata cu produse importate din Uniunea Europeana, Asia, Statele Unite si Brazilia si structurate in mai multe grupe importante: articole de gradina, ambalaje. și articole de uz casnic. Rețeaua sa de distribuție acoperă efecient întregul teritoriu național și maghiar și își va extinde activitatea în alte țări vecine.

Site: www.plastortrading.ro

PERENO SRL

Înființată în 2008, PERENO SRL este specializată în producția de legături de schi pentru parteneri externi renumiți activi în producția de echipamente sportive. Compania folosește linii tehnologice de ultimă generație care pot asigura producția de articole complexe, îndeplinind cerințele de înaltă calitate ale clienților.

PLASTIS SRL

În 2010, o nouă filială a Grupului Plastor, PLASTIS SRL, a fost înființata.

Această companie prelucrează diverse materiale plastice prin tehnologia de injectare. Produsele sale sunt destinate atât pieței bunurilor de larg consum, cât și pieței articolelor industriale cu diverse utilizări.

PG TURISM

Crearea unei companii de turism a reprezentat o nouă provocare în strategia Grupului Plastor. Astfel, primul hotel infiintat, Lyra*** este situat in Oradea si dispune de 27 de camere dotate modern pe 4 etaje. Compania are preocupări pentru extinderea serviciilor turistice.

Site: www.hotel-lyra.ro